Україна, 01032, м. Київ,
вул. Саксаганського 96
Пн.-Пт.: 09:00 - 21:00
Сб.-Нд.: вихідний
Висока якість юридичних послуг
Новини
Назад

Armadum Lawyers успішно захистила інтереси одного з найбільших національних виробників фармацевтичної продукції при оскарженні результатів тендеру в Антимонопольному комітеті України

Юристи компанії успішно представили інтереси клієнта — одного із найбільших виробників фармацевтичної продукції в Україні, у постійно діючій адміністративній колегії з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель при Антимонопольному комітеті України у спорі щодо неправомірного відхилення тендерної пропозиції Клієнта, який мав найкращу цінову пропозицію.

Зокрема, представники замовника тендеру — однієї з найбільших дитячих спеціалізованих лікарень, вирішили, що тендерна пропозиція клієнта не відповідає умовам тендерної документації.

Проте, в результаті злагоджених та професійних дій юристів, на підставі належної доказової бази, скарга була задоволена в повному обсязі. Зокрема було встановлено факт порушення замовником процедури закупівлі, скасовано рішення замовника про відхилення тендерної пропозиції клієнта та скасовано рішення Замовника про визнання переможцем іншого учасника тендеру.

У результаті повторного розгляду тендерних пропозицій клієнт був визнаний переможцем відповідної процедури закупівлі.

0 0)