Ukraine, 01032, Kyiv,
96, Saksahanskogo Str
Mn-Fr.: 09:00 - 21:00
St-Su.: holliday
High quality legal services
News
Back

ARMADUM LAWYERS приєдналися до діяльності групи підтримки з питань заснування українсько-німецької зовнішньоторговельної палати

У жовтні Міжнародна юридична компанія Armadum Lawyers приєдналась до діяльності групи підтримки з питань заснування українсько-німецької зовнішньоторговельної палати.
Група підтримки з питань заснування українсько-німецької зовнішньоторговельної палати створена у грудні 2012 року за ініціативою Делегації німецької економіки в Україні.
Українсько-німецька зовнішньоторговельна палата буде представляти економічні інтереси українських та німецьких фірм в Україні та Німеччині. Окрім того, буде здійснюватися робота з покращення зовнішньоекономічних відносин між обома країнами.
Німецькі зовнішньоторговельні палати (AHKs) пропонують свій досвід, контакти та послуги як німецьким, так і іноземним підприємствам та представлені у 80 країнах світу.
У Німеччині AHKs тісно пов’язані з мережею німецьких Торгово-промислових палат (IHKs). Вони спільно підтримують німецькі підприємства при налагодженні та розширенні економічних зв’язків із закордоном.
0 0)