Україна, 01032, м. Київ,
вул. Саксаганського 96
Пн.-Пт.: 09:00 - 21:00
Сб.-Нд.: вихідний
Висока якість юридичних послуг
Новини
Назад

Ділові зустрічі як нові бізнес-можливості  

Всі знають, що у світі бізнесу прийнято активно комунікувати для розвитку потенційно важливих зв’язків. В основному, формат за довгі роки був незмінний — це персональні зустрічі.
 
Зазвичай, подібні «виходи в світ», як то на «чашечку кави» або відвідування різноманітних професійних заходів, необхідні для організації комунікації з представниками бізнес-спільноти з метою розширення своїх контактів та можливостей. Однак, багато хто помилково вважає, що на персональні зустрічі в реальному режимі немає необхідності витрачати стільки сил та енергії, адже, простіше вирішити все віддалено-віртуально за допомогою улюбленого гаджету або іншої модернової техніки, і немає необхідності контактувати особисто чи, ба більше, кудись їхати.
 
Наша компанія за довгі роки свого професійного постійного зростання, як ніхто, розуміє доцільність напрацювання нових та актуальних бізнес-знайомств та комунікації в форматі персональних зустрічей. Адже, перше враження при персональній зустрічі — один із найважливіших етапів на шляху від віртуального знайомства (в телефонному режимі, або як наслідок схвальних відгуків задоволених клієнтів) і до успішно завершеного нового кейсу.
 
А що, власне, це означає? Що ми вкладаємо в це поняття? Звичайно ж, це аж ніяк не зустріч у дружньому чи родинному форматі, перш за все, знайомство для налагодження майбутньої діяльності та побудови довгострокових бізнес партнерства. Ви в першу чергу презентуєте себе, компанію, успішний досвід реалізованих проектів, ділитеся інсайтами, переконуєте в своїй компетентності і, як наслідок, в більшості випадках, налаштовуєте співрозмовника на співпрацю і отримуєте можливість попередньо надати шляхи вирішення різноманітних юридичних питань. Після першого враження та короткої розмови ваш співрозмовник вже, напевно, прийняв для себе рішення чи варті ви довіри у вирішення юридичних головоломок.
 
Бізнес середовище має тенденцію змінюватися кожного дня. Події останніх тижнів взагалі довели, що все може кардинально змінитися, навіть, протягом декількох годин. З’являються нові люди, нові обставини, змінюються алгоритми взаємодії, виникають безпрецедентні кейси, складні завдання, потреба негайно приймати рішення, а з усім цим нові виклики та можливості. Однак, чи можна довірити в таких умовах дуже важливу роботу над проектом людині чи компанії, взяти на себе відповідальність за їх дії, з якою провели одну чи дві телефонні розмови і жодного разу не бачили її та представників компанії? Відповідь очевидна — ні. Адже бізнес — це сфера, яка базується на тісних персональних довірчих контактах між людьми, компаніями, та без «живої» комунікації якого подальший розвиток взаємозв'язків неможливий.
 
Важливо бути професіоналами у всьому і відповідати тому, що ви заявляєте про себе! Будьте впевнені в собі і у Вас все вийде. Професійного всім розвитку!
0 0)