Україна, 01032, м. Київ,
вул. Саксаганського 96
Пн.-Пт.: 09:00 - 21:00
Сб.-Нд.: вихідний
Висока якість юридичних послуг
Новини
Назад

ПАРТНЕР ПАРТНЕРУ… РЕЙДЕР!

Адвокати нашої компанії запобігли спробі рейдерської атаки підприємства на території Києво-Святошинського району Київської області.

Так, громадянин України, один із співзасновників бізнесу в сфері оптово-роздрібної торгівлі вирішив одноосібно привласнити бізнес собі при цьому відібравши у свого партнера його частину бізнесу, в тому числі і товар на складах, який йому належить.

Для цього, він, скориставшись підтримкою невстановлених осіб в масках, прибув на територію одного зі складів компанії, який орендує його партнер, і, з використанням грубої сили, спробував проникнути в середину складських приміщень з метою заволодіти чужим майном, яке за правом власності належить його партнеру. Цей товар громадянин України мав намір вивезти на заздалегідь замовленому вантажному автомобілі на один уже зі своїх складів.

З метою захисту своїх законних прав та інтересів, в екстреному порядку, колишній партнер по бізнесу звернувся в міжнародну юридичну компанію Armadum Lawyers юристи якої невідкладно виїхали за адресою вказаного складу. Перебуваючи на місці події, спеціалісти  надали кваліфіковану юридичну допомогу клієнту, перешкодили рейдерському захопленню об'єкта і майна, а також заявили в органи Національної поліції про скоєний кримінальний злочин з боку рейдерів.

За результатами цієї заяви органами Національної поліції відкрили кримінальне провадження.

Команда нашої компанії завжди на передовій подій, ефективність та оперативність – це наше все!
0 0)