Україна, 01032, м. Київ,
вул. Саксаганського 96
Пн.-Пт.: 09:00 - 21:00
Сб.-Нд.: вихідний
Висока якість юридичних послуг
Новини
Назад

Armadum Lawyers успішно представляє інтереси міжнародної компанії, що здійснює комерційну та інвестиційну діяльність на території України в будівельній галузі та в сфері девелопменту

Пріоритетним завданням юристів компанії Armadum Lawyers є захист прав та законних інтересів іноземних інвесторів, які вирішили започаткувати бізнес на території України. Саме тому спеціалістами нашої компанії було розроблено чіткий степ-план з повним спектром необхідних послуг та проведена комплексна оцінка можливих ризиків для досягнення поставлених Клієнтом цілей.
Супроводження бізнесу із залученням іноземних інвесторів потребує тісної співпраці спеціалістів зі сфер корпоративного, міграційного права, а також спеціалістів у  галузі трудових та договірних правовідносин, що потребують особливої уваги в питаннях аналізу договорів із контрагентами.
З метою реалізації вказаної мети та завдяки бездоганному виконанню своїх зобов’язань перед партнерами та контрагентами, що дозволило Клієнту заслужити ім’я, гідне довіри, наша команда продовжує здійснювати послідовні кроки у формуванні інвестиційної привабливості України в очах міжнародних інвесторів.
0 0)