Україна, 01032, м. Київ,
вул. Саксаганського 96
Пн.-Пт.: 09:00 - 21:00
Сб.-Нд.: вихідний
Висока якість юридичних послуг
Новини
Назад

Armadum Lawyers успішно захистила інтереси однієї з найбільших асоціацій сільськогосподарських підприємств України

Юристи компанії Armadum Lawyers успішно реалізували кейс клієнта в Антимонопольному комітеті України у спорі щодо встановлення факту недобросовісної конкуренції. Адвокати захистили клієнта від неправомірного використання фірмового найменування та позначення асоціації.

Зокрема відповідач у справі неправомірно використав назву та гербову емблему асоціації клієнта, аби змішати діяльності власної організації та всеукраїнсько відомої асоціації.

Відповідач займався комерційною господарською діяльністю шляхом введення в оману і схилення до співпраці членів асоціації клієнта і використання його багаторічної ділової репутації.

За результатом злагоджених та професійних дій юристів Armadum Lawyers, внаслідок збору та формування належної доказової Антимонопольний комітет України виніс позитивне рішення на користь клієнта.

Відповідно до рішення було:

  • встановлено факт вчинення відповідачем недобросовісної конкуренції у вигляді неправомірного використання без дозволу асоціації клієнта його комерційного (фірмового) найменування та гербової емблеми, що може призвести до змішування з діяльністю асоціації клієнта.
  • накладено на відповідача штраф у розмірі 42 500 грн. із зобов’язанням припинити неправомірне використання комерційного (фірмового) найменування та гербової емблеми асоціації клієнта.

Armadum Lawyers здобули чергову перемогу на теренах національної юридичної арени та продовжують плідно працювати в інших справах.

0 0)