Україна, 01032, м. Київ,
вул. Саксаганського 96
Пн.-Пт.: 09:00 - 21:00
Сб.-Нд.: вихідний
Висока якість юридичних послуг
Новини
Назад

Armadum Lawyers успішно захистила інтереси одного з найбільших національних постачальників комплектуючих для виробництва техніки

Юристи компанії Armadum Lawyers успішно захистили інтереси одного з найбільших українських постачальників комплектуючих для виробництва мобільної та стаціонарної техніки. Клієнт мав недобросовісних конкурентів, які неправомірно використовували його торгову марку в комерційних цілях без отримання відповідного дозволу на використання такої торгової марки.

Зокрема, недобросовісні конкуренти вирішили, що здійснення продажу продукції без укладення ліцензійних договорів з власником торгової марки забезпечить безперешкодне та прибуткове здійснення господарської діяльності.

Проте, в результаті злагоджених та професійних дій юристів нашої компанії, на підставі належної доказової бази, інтереси Клієнта були захищені в повному обсязі: встановлено факт порушення конкурентами законодавства про охорону прав інтелектуальної власності та законодавства в сфері недобросовісної конкуренції.

У результаті проведеної медіації та здійсненої претензійної роботи, недобросовісні конкуренти припинили неправомірне використання торгової марки нашого Клієнта.

0 0)