Україна, 01032, м. Київ,
вул. Саксаганського 96
Пн.-Пт.: 09:00 - 21:00
Сб.-Нд.: вихідний
Висока якість юридичних послуг
Новини
Назад

Armadum Lawyers успішно захистила одного з найбільших українських операторів контейнерних перевезень у морських портах від рейдерського захоплення

Партнери Armadum Lawyers Оксана Мережко, Олексій Зорін та старший юрист Дмитро Марушевський успішно захистили від рейдерського захоплення компанію — оператора контейнерних перевезень, що надає послуги з розвантаження вантажів у найбільших морських портах України. Активи цієї компанії обчислюються мільярдами гривень.

Наша фірма представляла інтереси клієнта під час розгляду скарги у Колегії з розгляду скарг на рішення, дії або бездіяльність державного реєстратора при Міністерстві юстиції (в «Антирейдерській комісії») щодо злочинного заволодіння невстановленою групою осіб 100% частки у статутному капіталі клієнта.

Швидко та злагоджено команда Armadum Lawyers розробила ефективну стратегію протидії рейдерському захопленню клієнта. Юристи підготували необхідну доказову базу та забезпечили успішний розгляд відповідної скарги в «Антирейдерській комісії».

Як результат, один із найбільших українських операторів контейнерних перевезень зі статутним капіталом у понад 20 мільйонів гривень був повернутий своєму законному власнику.

Рейдерство в Україні залишається одним із найпопулярніших способів прибрати конкурентів чи поглинути бізнес. Ефективний спосіб протидії рейдерам — не допустити атаку і вчасно виправити уразливі місця. Допомогти у цьому може комплексна послуга супроводу бізнесу, яку надає Armadum Lawyers. Наші юристи знають на практиці, як безапеляційно та професійно захищати бізнес клієнтів від протиправних дій третіх осіб.
0 0)