Україна, 01032, м. Київ,
вул. Саксаганського 96
Пн.-Пт.: 09:00 - 21:00
Сб.-Нд.: вихідний
Висока якість юридичних послуг
Новини
Назад

Armadum Lawyers успішно захистила інтереси клієнта в судах господарської юрисдикції

Юридична компанія Armadum Lawyers успішно представила інтереси Клієнта – провідного європейського виробника шин для легкових і вантажних автомобілів в судах господарської юрисдикції. Спір виник внаслідок невиконання договірних зобов’язань зі сторони української компанії та включав вимоги щодо стягнення заборгованості та штрафних санкцій.

Складність справи була зумовлена тим, що в процесі судового розгляду зі сторони компанії-боржника були надані підроблені документи, які свідчили про належне виконання договірних зобов’язань. З метою встановлення факту підробки документів, юристами Armadum Lawyers була ініційована складна криміналістична технічна експертиза, яка підтвердила факт неналежності як доказів заявлених боржником документів.

Стратегія захисту інтересів Клієнта була також побудована на доведенні фактів вчинення боржником ряду конклюдентних дій, які свідчили про фактичне визнання боргу останнім. За результатами розгляду справи суди першої та апеляційної інстанцій винесли рішення на користь Клієнта Armadum Lawyers.
0 0)